Miley Cyrus ho reconeix: «Soc bisexual i li vaig dir a la meva mare quan tenia 14 anys».

CASTELLÀ, Celebs

Miley Cyrus torna a ser notícia. Aquesta cop l’ex estrella de Disney Channel ho és per unes declaracions que ha fet a la revista Paper, on ha confessat que li va dir a la seva mare als 14 anys que era bisexual.


Era un secret a veus i Miley Cyrus ho ha fet públic en un dels reportatges més sexuals que ha protagonitzat al llarg de la seva carrera. La revista Paper ha estat l’encarregada de mostrar aquesta faceta de la solista que, com ja sabem, no ha tingut inconvenients a despullar-se i parlar obertament de la seva orientació sexual en més d’una ocasió.

Tal com ella va dir per a la revista Paper: «Recordo explicar-li que admirava a les dones però d’una manera diferent. I ella em va preguntar què volia dir. Jo li vaig dir que les estimava com estimava als nois». I va afegir: «Ella no volia jutjar-me i a més creu en mi més que ningú. Simplement li vaig demanar que m’acceptés i ho va fer».


Cal recordar que Miley es va criar a Tennessee en una zona i en una família de profundes creences cristianes. A més, aquesta confessió a la seva mare es va produïr quan la seva família es va mudar amb ella pel seu debut com Hannah Montana.

*

Miley Cyrus vuelve a ser noticia. Esta vez la ex estrella de Disney Channel lo es por unas declaraciones que ha hecho a la revista Paper, donde ha confesado que le dijo a su madre a los 14 años que era bisexual.

Era un secreto a voces y Miley Cyrus lo ha hecho público en uno de los reportajes más sexuales que ha protagonizado a lo largo de su carrera. La revista Paper ha sido la encargada de mostrar esta faceta de la solista que, como ya sabemos, no ha tenido inconvenientes en desnudarse y hablar abiertamente de su orientación sexual en más de una ocasión.

Tal como ella dijo para la revista Paper: «Recuerdo explicarle que admiraba a las mujeres pero de una manera diferente. Y ella me preguntó qué quería decir. Yo le dije que las quería como quiero a los chicos». Y añadió: «Ella no quería juzgarme y además cree en mí más que nadie. Simplemente le pedí que me aceptara y lo hizo».

Hay que recordar que Miley se crió en Tennessee en una zona y en una familia de profundas creencias cristianas. Además, esta confesión a su madre se produjo cuando su familia se mudó con ella por su debut como Hannah Montana.

Deja un comentario