Katy Perry és la nova imatge de Moschino

CASTELLÀ, Celebs, Trendy

Així és. La polifacètica cantant és la nova celeb que ha prestat la seva imatge per la última campanya de la marca italiana Moschino. La notícia la va comunicar fa uns dies a través del seu compte d’Instagram, on va publicar la primera imatge de la campanya de tardor que protagonitza per a la firma.

Una de les fotografies de la nova campanya de Moschino // Europa FM

Inspirada en els anys 90, a la foto la intèrpret llueix un corset daurat, una faldilla tipus llapis i una caçadora vaquera de ‘patchwork’ amb rivet metal·litzat. Com accessoris, cadenes daurades a la cintura, un petit clutch i diversos collarets gruixuts. Aquest modelet, igual que els altres que ha vestit la cantant per a aquesta campanya, es caracteritza per una temàtica urbana i rockera -fins i tot una mica dels anys 60- que tan bé li queda a l’artista.

Desnuda cubierta por un abrigo

Desnuda cubierta por un abrigo

Desnuda cubierta por un abrigo

Aquesta col·laboració arriba un mes després que Perry aparegués al costat del director creatiu de la firma italiana, Jeremy Scott, a la gala del Met, amb un original disseny signat per ell. L’amistat del dissenyador i la cantant dura ja diversos anys , i en nombroses ocasions i esdeveniments rellevants han mostrat aquesta amistat. Un exemple és l’actuació de la cantant a la Super Bowl, vestida amb les creacions de Scott, qui es considerat un dels magnats del món de la moda.

*

Katy Perry es la nueva imagen de Moschino. La noticia la comunicó hace unos días a través de su cuenta de Instagram, donde publicó la primera imagen de la campaña de otoño que protagoniza para la firma.

Inspirada en los años 90 , en la foto la intérprete luce un corset dorado, una falda tipo lápiz y una cazadora vaquera de ‘patchwork’ con ribete metalizado. Como accesorios, cadenas doradas a la cintura, un pequeño clutch y varios collares gruesos.

Esta colaboración llega un mes después de que Perry apareciera junto al director creativo de la firma italiana, Jeremy Scott, a la gala del Met, con un original diseño firmado por él. La amistad del diseñador y la cantante dura ya varios años, y en numerosas ocasiones y acontecimientos relevantes han mostrado esta amistad. Un ejemplo es la actuación de la cantante a la Super Bowl, vestida con las creaciones de Scott, quienes se considerado uno de los magnates del mundo de la moda.

Deja un comentario